PDA

View Full Version : where do i put .gob files


capnp
06-16-2002, 02:24 PM
does anybody know where i put the .gob files so i can play mod levels?

thanx

Lucko Mabri
06-16-2002, 03:19 PM
OMG! Are you dumb or what? this is jediknightii.net forum not jediknight.net forum!

-Lucko Mabri

Manquesa
06-16-2002, 10:08 PM
Originally posted by Lucko Mabri
OMG! Are you dumb or what? this is jediknightii.net forum not jediknight.net forum!

-Lucko Mabri

How old are you Lucko, have some manners please. You could have told him that without calling him an idiot. That to me makes you look like an idiot. You're the reason why some people are afraid to ask for help sometimes.

capnp
06-17-2002, 11:00 AM
no i did not know that i do not have jedi knight just outcast

TimeWolfOfThePa
06-17-2002, 12:57 PM
ES MUY HILARIO!

Lucko Mabri
06-17-2002, 01:54 PM
Sorry :( at the time i posted that i was pretty pissed off with smebody but its no reason for my behaviour

RichDiesal
06-17-2002, 03:02 PM
Originally posted by capnp
no i did not know that i do not have jedi knight just outcast

Most likely you went someplace like Massassi, saw something neat, downloaded it, and it ended up being a GOB. GOBs were used in Dark Forces II: Jedi Knight and do not function in Jedi Outcast: Jedi Knight II.

Pretty much every file for JK2 is a PK3.