PDA

View Full Version : About SP-level "Tavion"


Joner
06-16-2002, 08:07 PM
When I play it the imperials aren't rebels and the first Jedi I encounter has only teeth and eyeballs where his head should be!
What must I do to change that?
When I installed it, it didn't show up in the mod section of the SP menu. I had to change the path of a copy of the JK2sp.exe to play it in the first place. Maybe that has something to do with the problem.
Please help me!
:(

Grets Sirob
06-17-2002, 05:14 AM
Put it into the "gamedata" folder, not the "base" folder.




:gungan: Mesa stupid!

Joner
06-17-2002, 06:57 AM
Great idea! F***ing great! Guess what! I did that right from the start.

Whosa stupid?:gungan: