PDA

View Full Version : new level shots


kyle_katarn421
06-16-2002, 11:55 PM
Try this link to a web site I just made for my JK2 levels

www.katarn.0catch.com

Manquesa
06-17-2002, 12:16 AM
Pics don't show up.

Maybe this is why -- file:///C:/My%20Documents/webimages/shot0000.jpg

You're linking to pics on your pc. You need to upload your pics to your website then, link to those pics.

Or am I wrong.

JeGGoR
06-17-2002, 12:19 AM
In fact, the images are online... Only the paths are incorrect.


The good ones are:
http://www.katarn.0catch.com/shot0000.jpg
http://www.katarn.0catch.com/shot0001.jpg
http://www.katarn.0catch.com/shot0002.jpg
http://www.katarn.0catch.com/shot0003.jpg

JeGGoR
06-17-2002, 12:21 AM
Just remove the http:// to see them :)

kyle_katarn421
06-17-2002, 12:27 AM
Yes your right they are loaded from my HD sorry about that I didn't see it I normally use WS_FTP to upload and sort out all the files this time I didn't so I will redo and post again when finished

kyle_katarn421
06-17-2002, 09:55 AM
Ok..

I think it's working the way it's meant to now so please check it out.

www.katarn.0catch.com

hack
06-18-2002, 01:29 AM
Nice beginning! I have one question. How do you make a level like that where there are no walls? I guessing using a skybox but I can't seem to make one or find tutorials on it. Help!!! :confused:

G5_Wrath
06-18-2002, 05:21 AM
you can make a skybox after you make your map (or Before) by simply making a box ((all the way around your map if your map is already done (dragging the corners so they match from all angles)) then hit the hollow button at the top of radiant ... then goto textures.. select textures / skies and dont click on the actual picture of the sky... look for a checkered box at the bottom... you'll see the name for each graphical picture there ... just click on the checkered box and apply it to all the angles of your sky box that you want ppl to see... and to save fps add Caulk texture found in system textures to areas ppl cant see in gameplay.

Lord Wrath

UniKorn
06-18-2002, 01:54 PM
Originally posted by G5_Wrath
you can make a skybox after you make your map (or Before) by simply making a box ((all the way around your map if your map is already done (dragging the corners so they match from all angles)) then hit the hollow button at the top of radiant

That is actually the worst way to do it. Only apply skyboxes to the areas where the sky can be seen.

hack
06-18-2002, 09:55 PM
Thanks, I'll try that. Are there tutorials that show this information?

VIO
06-18-2002, 10:27 PM
BACK ON TOPIC :o :p good start but in on pic you have light enties it makes the light look its not coming from anywere use light shaders instead or wiht the entities

kyle_katarn421
06-18-2002, 10:32 PM
I'd love to use shaders but I don't know how can some help me use them in JK2Radiant? I know how to use shaders for sky's, but nothing for indoors like normal walls

kyle_katarn421
06-19-2002, 02:56 PM
wow! 170 views 12 posts