PDA

View Full Version : beam shader


{xg}darthVADER
06-17-2002, 01:25 AM
i have bin searching for a while to do this but i cant find out how
can some one please be so kind to make one for me thx in advance

VIO
06-17-2002, 01:37 AM
i asked this question to someone said you had to make one but i saw that effect a map for jkii

Tigris
06-17-2002, 08:36 AM
Ok, I got one, but at my pc it only works now for the base downward- Elsewise it has some strange errors during the light-process. If you really want it I can send it over you.

Karshaddii
06-18-2002, 02:15 AM
*BUMP*

RichDiesal
06-18-2002, 03:53 AM
If you want a beam shader, get Q3A and take the one off of there. :p

{xg}darthVADER
06-18-2002, 05:11 AM
it crashed my map

RichDiesal
06-18-2002, 07:18 AM
Then you didn't make the shader right. :p

UniKorn
06-18-2002, 01:39 PM
There is one in the wls_duel1 and wls_duel11 maps. Created by Evil Lair. There is one located in jk2 as well, but I don't know where. If you use the one from the wls maps make sure you give credit to http://www.planetquake.com/hfx.