PDA

View Full Version : Skin Limit


superracer0022
06-18-2002, 02:31 AM
I was wondering if there is a limit to the number of skins I can have in the base that will show up in the game. I know that there is a limit for Elite Force which also uses the Quake III engine but is there a limit for Jedi Outcast?:bdroid2:

The Truthful Liar
06-18-2002, 02:39 AM
superracer0022 welcome to the jk2.net forums, I hope you enjoy your stay!! Please accept this "jk2.net welcome basket" filled with endless ammounts of goodies which you can snack on while browsing our forums!! :D :D :D

So far I havn't heard anything about skin limits or such for Jk2 and there's a pretty good chance that there isn't iether. So I'm sure you can be the first one to find out now GOOD LUCK!! ;)

superracer0022
06-18-2002, 10:35 AM
thanks legion i just wanted to make sure i wouldnt have to make a mod for different sets of skins:fett: