PDA

View Full Version : how can i make different spawn points?


pakmannen
06-19-2002, 01:31 AM
now, every bot is spawned from the info_player_start
how do i make it so there is more spawn points?

(is the search function going to be enabled soon?)

Xcom
06-19-2002, 02:54 AM
It's for MP, right?

Remove your info_player_start and instead, create several info_player_deathmatch entities.

pakmannen
06-19-2002, 05:08 PM
ok, thanks


now on the the botsupport thing! :)