PDA

View Full Version : How do you disable the HUD?


ronbrothers
06-19-2002, 05:47 AM
Is there a way to remove the HUD from the field of view on the screen?

ronbrothers
06-20-2002, 12:00 PM
Bump?

Phillio
06-20-2002, 12:19 PM
i know a way u can. Just take a screenie "type levelshot in the console" and the hud will disappear until you restart or go to next level

ReIIiK
06-20-2002, 02:50 PM
hmmm, btw anyone know if any custom huds are out for DL?

normal
06-20-2002, 03:06 PM
cl_draw2d 0

I believe..

striderx2048
06-20-2002, 03:54 PM
cg_hudfiles 0 or 1
i dont remember

CademiaX
06-21-2002, 02:35 AM
you could just press "-"

Subject452
06-21-2002, 02:43 AM
uhhhhhh....
levelshot = just for making a screenshot of the end drawscoreboard place, has nothing todo with the hud.

cg_hudfiles, is just a toggable cvar wich either gives you the choice between text or a gui hud.

here's the stuff, have fun:

vmCvar_t cg_draw3dIcons;
vmCvar_t cg_drawIcons;
vmCvar_t cg_draw2D;
vmCvar_t cg_drawStatus;

ronbrothers
06-21-2002, 08:00 PM
Thanks!

Faye Ying
06-22-2002, 10:00 AM
aw man, i did that (3 hrs ago) and i can't load the game anymore

i keep getting this error message now

==============
Error :
menu file not found:
1, using default
==============

i already tried settings them back to default....... but it still doesn't work

what do i do? :(:(:(

ronbrothers
06-24-2002, 10:17 AM
I've tried this, but nothing happens. Are these commands that you are supposed to type in when you open the console during game play, or does it go in a config file somewhere?

RichDiesal
06-24-2002, 10:31 AM
"cg_draw2D 0" will turn off all 2D aspects of your screen - HUD and crosshair.

Enter it into the console in-game.

ronbrothers
06-24-2002, 01:17 PM
Once again, thanks!