PDA

View Full Version : Suction Tubes


Gohan_Trunksss
06-20-2002, 12:31 PM
On single player there is a part where there are 4 tubes u can choose from and 3 are suction tubes and the other is broken. when u walk into these tubes it sucks u into it and takes u to another area or in single player only one does and the others lead back to where u started, but does anyone know how to make these tubes? thx for your time and help.

RichDiesal
06-20-2002, 01:16 PM
You can in MP or SP, and they're just trigger_push entities. I will have a tut up on that in the next day or two, or I would explain it further here. :p

Gohan_Trunksss
06-21-2002, 05:22 AM
ok thanks

alienprotein
06-21-2002, 05:31 AM
Yeah trigger_push and then set your target_Position. Once you got them in position select your target_push first then select your Target_position then press ctrl + k to connect the 2. You may want to reassign the Targetname, and Target, because I believe it will assign it to T1, and so on automatically.

Just like a launch pad.

alienprotein
06-21-2002, 05:32 AM
Yeah trigger_push and then set your target_Position. Once you got them in position select your target_push first then select your Target_position then press ctrl + k to connect the 2. You may want to reassign the Targetname, and Target, because I believe it will assign it to T1, and so on automatically. If you have any doors or Func_plats that use Trigger Multiple you may want to go through and reassign them. I know I had t do this.

Just like a launch pad.

alienprotein
06-21-2002, 05:34 AM
:p

RichDiesal
06-21-2002, 06:58 AM
That sounds all complicated tho. :p

My tutorials on trigger_push will be up in a couple of minutes (it is now 7PM EST) at http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials so read that if his description seemed confusing. :)

Gohan_Trunksss
06-21-2002, 10:48 AM
naw i get it thanks , and thanks for taken the time to help me with my problem.