PDA

View Full Version : GMAX Problem


Windu
06-21-2002, 05:46 AM
Ok, I'm done with the general model, but I can't seen to convert all the meshes into one mesh. All I have are different meshes together, and I want to turn all of them into one piece. This Tutorial here (http://www.btinternet.com/~howe_alison/brothers/tutorial/gmax_jkii_tutorial.htm) has an explanation on how to do that, but I don't see an Attach List in the Modifiers tab.

Help Please!!!

Madjai
06-21-2002, 06:32 AM
your mesh must be an editable mesh, i think

http://www.geocities.com/madpostal2002/hereitis.txt

as you can see its at the bottom, highlighted.

Windu
06-21-2002, 07:08 AM
Thank you for the help. One other question came to mind. How do you take screenshots of what you have on your screen?

Madjai
06-21-2002, 12:44 PM
thats just pressing Print Screen in windows, its like taking a screenshot and it saves the shot to the clipboard, where you can paste it as a new image in whatever program.