PDA

View Full Version : how do you group multiple brushes?


Luvac Zantor
06-21-2002, 06:53 AM
I've made this bathroom sink.. (don't ask)

but it consists of many brushes (box thingies)

i'd rather not have to click on ALL the parts to copy and move it and I forgot how to "group" them

func_group fails

what is it? thanks

Xcom
06-21-2002, 06:59 AM
Originally posted by Luvac Zantor

func_group fails



It shouldn't. Just select them all and right click on the grid: func->func_group. If it says "failed to create enitity", means that you probably selected something that cannot be groupped such as another entity.

Luvac Zantor
06-21-2002, 07:10 AM
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH


see i was cheating on making water.... glass with a very LOW blue light

i was trying to include the light.

thanks