PDA

View Full Version : a few questions(dont read other post)


Darth Jello
06-21-2002, 10:28 AM
1. how do you determine height for elevators in GTKRaident?

2. how do you get the 3D view in JK2Raident to display the textures?

3. my map isnt working. i have teh arena and bsp file in the pk3 file and they are all the same name.

my .arena reads this

{
map "imperialreactor"
bots "Luke"
longname "Imperial Reactor"
fraglimit 10
type "duel"
}

HELP ME PLZ:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:


WHOOPS, i think i double posted:( :( :(

RichDiesal
06-21-2002, 11:00 AM
1. http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials/br201lsn6.html

2. Textures Menu -> Render Quality -> Linear

3. http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials/gc102lsn7.html

Darth Jello
06-21-2002, 08:37 PM
ok, i changed my .arena file to tis

{
map "duel_imperialreactor"
longname "Imperial Reactor"
type "duel"
}


what i mean by not working is i made a pk3 wit the bsp, the .arena and a screenshot in it and placed it in my gamedata/base folder, it wont show up on the list when i do create server, devmap works though

D.L.
06-21-2002, 08:43 PM
Actually Rich, you may be able to help. I was trying to run a test on a map I was making, in game last night.

I had the following folders in my pk3.

maps/simpsons.bsp

textures/simpsons/

scripts/simpsons.arena

Yet when I loaded it the textures (all of which I made weren't working)

Do I have to use a specific BSP command to include textures?!