PDA

View Full Version : How do i make a reflective Surface?


Savi
06-21-2002, 06:09 PM
like the title says :), i looked at the FAQ and didnt see it, i would liek to make the floor reflctive, but not in all spots, i would like to have it in small sections with a thin border of non reflective matrial.

How would i do this?

im farly new to the Radient tool so tell me like im 4 lol thank you :)

Savi
06-22-2002, 07:19 AM
plz :)

Xcom
06-22-2002, 09:06 AM
Just check page 1,2,3 of the forum. There were at least 3 threads covering this not so long ago.