PDA

View Full Version : How do i get multiplayer models to work in single player?


Mantisimo
06-22-2002, 03:36 AM
Hi all, how do i get a downloaded multiplayer model to be used as either a npc thing i can load or, my player model in single player? Thanks so much, i can't find out how anywhere!:D

teleguy
06-22-2002, 03:50 AM
Its on the same page. http://64.246.44.70/~lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=63023

Mantisimo
06-22-2002, 05:31 AM
lol oops, thanks!