PDA

View Full Version : A Plea For Help With Player Sounds


nomad
06-22-2002, 12:06 PM
I have created a Multiplayer bot for a Han Solo skin. The bot now works in game. I also attempted to give him custom sounds, but they do not work. I still keep on getting Reborn's (which I believe is the default) sounds and his taunt.
I put these files:

taunt.mp3
victory1.mp3
victory2.mp3
death1.mp3
death2.mp3
death3.mp3
pushed1.mp3
pushed2.mp3
pushed3.mp3
anger1.mp3
anger2.mp3
jdetected1.mp3

into the "sound/chars/hansolo/misc folder".
I also changed the text in the sound.cfg in the "models/players/hansolo" to:
[
chars/hansolo/misc
m
]
I tried removing all of the mp3's except for the one taunt.mp3 to see if the other sounds were named incorrectly, but it still did not work.
I am currently at a loss, and I cannot find anything that will tell me how to add custom sound files to a MP player model. I have not seen any tutorials on this subject, all I've done is examine what other people's created skins and models' sound files looked like, and attempted to do the same for my hansolo.
My pk3 file works, I can choose the character as a CP Bot, the added sound files are mp3 files and are in the correct place. What else do you need to do in order to add custom sounds?
Is there some other step that I need to take?
Is it something with the "animsounds.cfg" in "models/players/hansolo"?
Thank you for any help you can give me.

-nomad

MTFBWY

nomad
06-23-2002, 04:09 AM
NEVERMIND
I discovered that the mp3 file names were incorrect.
THIS POST WILL SELF DESTRUCT