PDA

View Full Version : adding to biped


FeurGrissa
06-22-2002, 11:02 PM
basically, can u add bones to the biped provided by ravensoft, to add on things. obviously this would have uses, such as making it so you dont have to have darth vaders cape attached to his legs :)

im doing some stuff for JO, and hopefully will be big, havnt gotten started on animating yet, but this is a concern ive had for a while....

Emon
06-23-2002, 01:00 AM
You actually have Softimage and you know how to use it? :eek:

FeurGrissa
06-23-2002, 12:16 PM
is that one of the things that came with tools? hehe i am still making models, havnt started animating yet, i guessim jumping too quick here, but can u even edit animations in MAX? if so, like i said above, can you add bones to ythe biped?

FeurGrissa
06-23-2002, 02:35 PM
well i see now after reading up a bit that raven didnt provide anyway to mess with animations :( and i also see that softimage is anotehr 3d program, ill give it a shot, but i dont think it can beat my trusty old 3d studio max :)

FeurGrissa
06-23-2002, 02:38 PM
well i see now after reading up a bit that raven didnt provide anyway to mess with animations :( and i also see that softimage is anotehr 3d program, ill give it a shot, but i dont think it can beat my trusty old 3d studio max :D