PDA

View Full Version : dumb question


Roofles
06-23-2002, 07:03 AM
how can i bind a key to take a screenshot in game?

Talon_of_BHG
06-23-2002, 07:10 AM
in console type bind (whatever button u want) screenshot or +screenshot i cant remember which

Roofles
06-23-2002, 08:07 AM
thanks a bunch!

-[MotU]-Lyger|=-
06-23-2002, 08:11 AM
what would a screen shot do? what is it for?

Cal-Gon Gin
06-23-2002, 08:15 AM
it will make an image of what is currently on the screen--scores, or me falling to my death, whatever.

-[MotU]-Lyger|=-
06-23-2002, 08:58 AM
ahhhh i c, ok. sounds pretty cool