PDA

View Full Version : Geonosis Droid Factory: How can i make a TREADMILL...???


DukeSkywalker
06-23-2002, 09:39 PM
I want to make the Droid Factory on Geonosis, but an important part of the location are the treadmills...

how can i make them???

Please help if you can!

patchx
06-23-2002, 10:08 PM
is it mp or sp?

i dunno if func_rotate is available in mp but if it is you could try making heaps of small rollers all the same dimensions and all level with the tops of each other

when the player walked on them they would roll him towards the direction they all rotate ...maybe...

or you could make heaps of thin flat func_trains that move the way the treadmill is meant to go and then loop them at the end of the treadmill underneath the visible ones to start at the beggining again

does that make sense?

-patch

Wes Marrakesh
06-24-2002, 01:53 AM
that is a good idea patch, but think of the lag all those tiny, moving brushes would make. he'd need like, at least, a hundred!
what about longer pieces that loop around where they can't be seen? that would work and save some comp stress

VIO
06-24-2002, 03:39 AM
yeah use trains make it like ecalator steps

winner_rex
06-24-2002, 03:48 AM
I'm making that map
back off

lol j/k...
you can see some hideous shots of an early build here:
http://home.adelphia.net/~nraec1/shot0000.jpg
http://home.adelphia.net/~nraec1/shot0002.jpg

volrathxp
06-24-2002, 03:49 AM
they do that in sof2 you know. there's a part in the airport with the treadmills.

might play through that if you have sof2 and maybe see if you can get some ideas on how they did it.

DukeSkywalker
06-25-2002, 01:40 AM
hmmm.....


i think, the idea with the func_train brushes is the best...

i'll try it...