PDA

View Full Version : objective help, please...


towig54
06-23-2002, 09:50 PM
OK, I'm desperate for help here. Does **ANYONE** know how to add objectives for the SP game. I've edited the objectives.pk3 file, added one to the count number, called it up in a script and it just won't appear. PLEASE HELP ME!!!!!!!!

towig54

Badakku
06-23-2002, 10:40 PM
I had the same problem and I think you mustn't add objectives but replace some old ones.

towig54
06-24-2002, 03:55 AM
Tried that. No joy.


Anyone else?