PDA

View Full Version : Default Skins


AoD-Venom
06-24-2002, 12:11 PM
I just have a quick question.

I have a .skin file named default_antivest.skin
I don't want to replace the default skin but still
want my skin to be selectable from the menu.
I have seen other default's that work w/out the
name default but I can't seem to get mine too.
It's for the rodian and I have a .surf file for it to
remove the vest but keep the belt someone plz
help me. I'd really appreciate it.
~Venom

AoD-Venom
06-25-2002, 02:21 AM
c'mon!

*BUMP*

TrevHimself
06-25-2002, 02:49 AM
extract all the rodian files from the pk3
rename the directory
change the paths in the .skin files (leave the file names)
make the surf file, turning off the vest
zip it back up witht he right paths and rename to pk3

gt r?
06-25-2002, 03:18 AM
Could someone give me a .surf tutorial,i want to know how to do it.:rolleyes:

AoD-Venom
06-26-2002, 06:35 AM
I know you can do that Trev but to save space I want the skin to be within the rodian folder and be a default skin. I know you can do that.

striderx2048
06-26-2002, 07:54 AM
create an icon with the same name

AoD-Venom
06-26-2002, 11:26 AM
Oh, so do you have to have an Icon before it can be a default choice?

TrevHimself
06-26-2002, 01:53 PM
to answer evils question:
i never read the tutorial either the dl was broken. there are code snipplets in the surfaces on/off sticky. i used those to realize just how easy it was...

SurfOff "surface surface"
SurfOn "surface surface"

you can use modview to get the surface names...

striderx2048
06-26-2002, 10:16 PM
Originally posted by AoD-Venom
I just have a quick question.

I have a .skin file named default_antivest.skin


its model_default_antivest.skin