PDA

View Full Version : Textures!!


backup7
06-24-2002, 07:39 PM
Hey,
Last year i made a sweet CTF map for Elite Force but I never released it. Now i want to convert that map into JK2. I was wondering, how can I use the textures from my original EF map in the JK2 map? (They all show up as red non-available textures when i load the map with JK2 Radiant.)


Please Help!!

UniKorn
06-24-2002, 08:22 PM
You are not allowed to use the elite force textures in jedi knight 2. You got to retexture your entire map.

D.L.
06-24-2002, 08:27 PM
Originally posted by UniKorn
You are not allowed to use the elite force textures in jedi knight 2. You got to retexture your entire map.

Not allowed as in it's illegal or not allowed as in the textures from EF aren't in JK2!?

backup7
06-24-2002, 08:35 PM
argh! is it really illegal??

darn, lots of the textures (such as the transporters) will be hard to change and still have it look good arghh

Graphicsgod
06-24-2002, 09:02 PM
It's not really "illeagal" since both games were done by Raven. A lot of people used Q1 and 2 textures in Q3. But when someone went to remake some Doom levels in Q3, id seemed to have a problem with it. But never said anything about the Q2 levels, go figure ;).

I say go ahead and convert your map. If Raven has a problem with it, then just retexture it.