PDA

View Full Version : Getting Started.......


Rugburned
06-25-2002, 01:52 PM
I'm new to modeling and I have Gmax and Tempest, what else would I need to create models for JK2.....

The search option isn't working in this forum otherwise I would use it.

KMan
06-25-2002, 03:02 PM
Well, before you start posting in a jedi knight modeling forum, maybe you should head over to a regular modeling forum and start there so you know what you need to do to make a model. Other than that, go to Polycount (http://www.polycount.com) and check out what they have in the Jedi Knight II resources page.

Lord -=[FBF]=-
06-25-2002, 08:42 PM
http://www.btinternet.com/~howe_alison/brothers/tutorial.gmax_jkii_tutorial.htm

enjoy!