PDA

View Full Version : Help With Jedi Knight II Pleeease..


urane
06-25-2002, 10:27 PM
Hello, 2 things:

i have the 1.03 patch installed:

When i go to start my own server in multiplayer, there is no stormtrooper bot to choose in one of the open slots. Is this normal, or am i missing something?

Secondly, is there a mod that allows cutting off limbs, heads etc in multiplayer with the saber. The enyak_mutilate mod only does it in single player, and i can't figure out how to do it in multiplayer?

Please help,
thanks,

urane.

Old_Ben
06-25-2002, 11:07 PM
I don't know about the stormtrooper thing but to get limbs coming off in multiplayer type \cg_dismember 100 into the console and you should see parts flying.

urane
06-26-2002, 10:02 AM
Thanks for that i will try it when i get home, i actually set g_dismember to 5 but never saw anything.

As for the stormtrooper thing i sorted that out - stupid me - i was looking for the name stormtrooper as i was going through all the bots, when really the stormtrooper is TK-421 or something like that.

Cheers for that..

Urane.