PDA

View Full Version : Needed Stair Prefab


Kyle_KatarnJedi
06-28-2002, 05:21 AM
Does anyone have any other prebabs, than www.jedioutcastmaps.com I need one for some stairs.

Grets Sirob
06-28-2002, 05:30 AM
Why don't you just make the stairs?

It's not that hard...




:trooper: Hey, you there!

Kyle_KatarnJedi
06-28-2002, 09:42 PM
Ok...How do i do that?

D.L.
06-28-2002, 09:53 PM
Make a brush.

Use the Space bar to clone it.

Arrange them like stairs.