PDA

View Full Version : HUD editing


PhantomHelix
06-28-2002, 09:35 PM
Does anyone have any idea how to edit the HUD and what program to use to edit it? I have no freakin clue and i can'tget help anywhere else.:confused:

Garik Loran
06-28-2002, 11:50 PM
If you want to change existing HUD graphics you must open the tga files from the assets0.pk3. Extract the pk3 and go to assets0\gfx\hud. Here you'll find all the images, open them with photoshop or any other graphic editing prog.
The tga files also have an alpha channel, this is the part that is shown ingame, so when you'll save it, make sure you have added a selection.

PhantomHelix
06-29-2002, 10:14 AM
yeah, i tried that already, but when i did, it didn't change the in-game HUD