PDA

View Full Version : would anyone know how to...


ALtEReD
06-29-2002, 01:42 AM
i need to make some curtians for my map...how would i make them...:)plz tell me

Hubris
06-29-2002, 01:49 AM
You could do them as a patch mesh, which to be honest is a bit of overkill for as an off detail as curtains are, or you could just look for a textures curtain and put it on a multi faced brush, there's literally thousands of free textures that folks have no problem with you using online.

ALtEReD
06-29-2002, 02:02 AM
but i need kewl curtains that open up with the nude girl walks down the plateform soo see can strip...lol...im makeing a strip joint =)...ohh well

Hubris
06-29-2002, 02:11 AM
You could probably pull off a stage curtain, like the huge ones you see at the theater, via a curtain texture and then treating it as a door and having it slide back very very slowly. You could also have a false brush in front of it that is the curtain at rest texture, and then make a shader on a brush behind that, having the brush in front of it disappear when your trigger goes off, your curtain starts to then move, and your shader and the true curtain brush gives the appearance of it rippling.

Otherwise, there's no way to get a rippling brush or mesh that I know of.

RichDiesal
06-29-2002, 05:28 AM
lol, that's a clever idea.

I too would use a patch mesh though... it could definitely be done, though it would take a while. :)

Would be much easier just to texture it to look like curtains (like Duke Nukem 3D did back in that early theater level - random reference :D)