PDA

View Full Version : WIP - Lukes landspeeder


simarilius
06-30-2002, 03:59 AM
..or one resembling it fairly closely

its basically finished, I'm just at the texturing stage,
there are some pics at

http://members.lycos.co.uk/simarilius/speeder.html

I've made quite heavy use of patch meshes, as a result it takes rspeeds to about 2500 in its current incarnation, so i may make a lower poly version as well, depends if people want one.

Lucko Mabri
06-30-2002, 04:01 AM
Nice Job :)

Emon
06-30-2002, 04:12 AM
Nice, but it's not nearly as good as this:

http://www.jedinights.com/studio/SFS/pictures/landspeeder_16.jpg

That happens to be a JK 3DO, as well! :eek:

simarilius
06-30-2002, 05:36 AM
/snip

simarilius
07-03-2002, 01:13 AM
I've pretty much finished it, only problem, i resized it cos the scale wasnt quite right, and all of a sudden theres ****in cracks all over the place where i know the shouldnt be. what i mean is this:
http://members.lycos.co.uk/simarilius/pics/speeder/wtf.jpg

the engines in those are made from patches, the ends are caps and they both line up in GTKrad, so how do i get cracks like that?

Its really annoying me, and the only thing stoping me releasing it.

Emon
07-03-2002, 01:16 AM
Your geometry detail isn't at the highest level. It's SUPPOSED to line them up, the lower detail ones, but you must have made it wrong.

simarilius
07-03-2002, 01:43 AM
what are you on about? I know models have LODs but wasnt aware that maps did. Any suggestion on how to make it right? what more than making it line up in radiant can you do?

superdude201
08-10-2002, 05:01 AM
Looks good

idontlikegeorge
08-10-2002, 05:27 AM
i think patches have LODs

simarilius
08-15-2002, 03:48 PM
Been way too busy recently to do any JK editing, for some reason the last thing i feel like after 8 hrs of 3d editing for work is loading Radiant and doing some more.

The speeder as it stands is on my site, help yourselves, i hope its of some use.