PDA

View Full Version : Shader Question


Derisor
06-30-2002, 04:11 AM
If I create a new shader, does everyone that wants to use it have to edit their shaderlist.txt just to play my map ? If not, how do I package it with my map and so on?

alienprotein
06-30-2002, 05:13 AM
You will add it to your PK3 file, with any other custom textures, models, sounds, map, ect..

For a good example you can open up assets0.pk3 with winzip, and have a look see.

Xcom
06-30-2002, 05:49 AM
And don't add shaderlist.txt. It is used by the tools only and therefore not necessary for the game.