PDA

View Full Version : WHY???-- Multipaler wont work??


horsepower_16
06-30-2002, 05:48 AM
I've tried alot and cant play on zone.com because everytime i try to join or create it says a need v1.1!! And i just got the game!! I need to know why or a different place i can play because i bought this brand new and it wont work on multiplayer!! Whoever helps thank:bdroid2:

Ol' Ben Kenobi
07-04-2002, 01:15 AM
Yea I ran into this problem a while back. All you have to do is either download the update, then you can play, but if you dont download it then obviously you can't play on zone.com. I prefer to not get the update because I don't thikn it does anything of importamts for the game.

DarthMaulUK
07-31-2002, 05:24 AM
With the update, once you install it, you must first run Galactic Battlegrounds offline. In other words, load it up, start your game, then quit!

You can then come to play on the MSN Zone. Unless of course you are using a warez copy, which wont work.

DMUK