PDA

View Full Version : How do you record a MP game?


Antilles
07-02-2002, 05:18 PM
AS title...

DarthCobra
07-02-2002, 07:25 PM
record name

In the command console will make a demo for you in your base/demos dir.

Richtus
07-02-2002, 07:48 PM
And on that note, where do you put a recorded demo that you have downloaded from someplace?

IMNORFIN
07-03-2002, 12:13 AM
base/demos directory....

CreeP_303
07-03-2002, 01:11 AM
the demos aren't that large, are they?

Robbiesan
07-03-2002, 01:22 AM
I don't think they are.. I downloaded one from a guy that was about 4MB and lasted at somewhere from 15-20min.. you can also convert the demo to an AVI file.. there's info in the tech help section on this..

CreeP_303
07-03-2002, 03:11 AM
Originally posted by Robbiesan
I don't think they are.. I downloaded one from a guy that was about 4MB and lasted at somewhere from 15-20min.. you can also convert the demo to an AVI file.. there's info in the tech help section on this..

ah, word!

Antilles
07-03-2002, 09:10 AM
Thanks!

But how do you stop recording?

Venik
07-04-2002, 03:42 AM
just type stop in the console