PDA

View Full Version : Can't move in map


the nomad
07-02-2002, 11:38 PM
I've just created a basic map with 3 rooms, added some lights and an info_player_deathmatch. The map compiles fine, but when I load it up in JK2 I can't move. I can jump but that's all. Anyone know what I'm doing wrong??

TheDarkTrumpet
07-03-2002, 12:40 AM
You may want to ensure your info_player_start is not intersecting with any brushes. if you can only jump, maybe somehow you got stuck into a wall.

I would select the info_player_start and make sure it's not touching anything else (except the floor).


Good luck,

TheDarKTrumpet

the nomad
07-03-2002, 01:51 AM
Thanks for the suggestion, but I found the problem it wasn't the map it's my key bindings. For some reason the only key bound was space bar, so that was why I could only jump.