PDA

View Full Version : Error when loading dlls


The Bag
07-05-2002, 06:49 PM
Right I can now get it to look for and load my dlls, however, I now get this error message when the game tries to load them:

ERROR: Bad cgame system trap: 302

which is odd as I haven't change anything in cgame - I have only compiled it. Any ideas?

EDIT: this is myu current command line - C:\jk2\GameData\jk2mp.exe +set fs_cdpath "code" +set r_fullscreen 0 +set viewlog 1 +set fs_game Final +set sv_pure 0 +map ffa_ns_streets +set vm_jk2mpgame 0

but it only looks for the cgame dll and not the jk2mpgame one.

The Bag
07-05-2002, 07:53 PM
Got it all I needed was the latest patch - DOH!

normal
07-05-2002, 11:04 PM
Cool, something to add to the Resources & Help thread!

Subject452
07-06-2002, 06:06 AM
welcome back normal, where have u been? :x

normal
07-06-2002, 11:20 AM
Originally posted by Subject452
welcome back normal, where have u been? :x
I've been lurking, just havn't been posting.