PDA

View Full Version : grr.. quick question about fastvis/nolight


Xzzy
07-07-2002, 04:19 AM
Trying to do a fastvis/nolight on a map, however whenever I load it up inside jk2, everything is completely dark (due to doing nolight, I expect it to be fullbright).

I know I've seen people have this problem before.. however, search engines aren't being helpful. :p

The build log is showing no errors, no warnings.

So wtf am I doing wrong? :p

Putting a few light entities in and building with 1/2 light works just fine.. but I'd really prefer to not have to do a full build every time I wanna check out my architecture.

la$her
07-07-2002, 04:24 AM
My only guess is you could check the command line for the fastvis/nolight command in project settings and make sure it hasn't been altered by goblins or something equally bizarre.

Now, in return, answer my post on the mirrors! Argh!

Xzzy
07-07-2002, 05:13 AM
man what a waste of 2 hours.. heh.

turned out that some of the fps-increasing changes I'd been using while playing mp were disabling fullbright mode somehow.

:p

Deleted the config files, went back to factory defaults and it all fixed.