PDA

View Full Version : Question


Darth Jello
07-08-2002, 11:15 AM
whats the key and value for how long a door stays open.

patchx
07-08-2002, 11:42 AM
the key is "wait" and the valueis how many seconds u want it to wait

-1 makes it wait forever

-patch

Darth Jello
07-08-2002, 09:58 PM
well ok, lets say i have a switch to open a door... how do i make it so the door stays open for like 8 seconds?

i tried wait but all that does is how many seconds b4 you can press teh switch again :(

and, if you have a room, how do you duplicate it (CTF)

wheres rich when you need him:rolleyes: :rolleyes: :D

Darth Jello
07-08-2002, 10:58 PM
ANOTHER ONE BITES TEH BUMP

RichDiesal
07-09-2002, 01:35 AM
Neh, he's right. Set the key "wait" on the door itself (not the switch) to 8 - should work.

Darth Jello
07-09-2002, 03:17 AM
ok, TY rich, YOUR MY HERO! LOL

but you never told me how to duplicate a room?!?!?!?

RichDiesal
07-09-2002, 12:43 PM
Duplicate all the brushes in the first one? :)

Darth Jello
07-09-2002, 10:07 PM
is tehre a quick way to select all the brushes?

patchx
07-09-2002, 10:13 PM
make a big brush that covers all the brushes in the room you wanna dupliacte and use the select inside option on the selection menu

it will select all the brushes inside the big brush u made

Catscratch
07-09-2002, 10:20 PM
Or group your room's main walls, ceiling and floor ? Then if you select one of the walls, you have all of the room selected :D

JediPunk
07-10-2002, 07:13 AM
Jello, just select all the brushes without closing the one before it, and make you select ALL the brushes (Ceilings & Floors Are Easy To Miss). Then, click "Clone" or click "Copy" and then click "Paste". I've found that "Clone" just does copy & paste in one click! :) Then you will have the new, duplicated, room overlapping the original, move all the brushes in the duplicated room to where you want them. When you clone or copy and your brushes they will automatically be selected when you paste it.

If it's important in your map, make sure the duplicated room is exactly the same length from the floor as your original. This will cause problems if you have paths or other brushes connecting to the room. That would cause the room to have small extra brushes to connect the paths correctly making it look ugly. :(

Hope I helped! :)