PDA

View Full Version : Why Isn't My Map Showing Up When I Try To Create A Server?


JediPunk
07-08-2002, 09:06 PM
I just made a map that I want to be able to use for duels.
How do I make it available for a server??

DukeSkywalker
07-08-2002, 10:24 PM
you need to create an .arena-file!

{
map "YOURMAP"
longname "Full Map Name"
type "ctf cty duel ffa holocron jedimaster team"
}

put this file into the "scripts"-folder and move it into a pk3-file.

Darth Jello
07-08-2002, 10:27 PM
cuz your not good enough :P

JediPunk
07-08-2002, 10:31 PM
Originally posted by Darth Jello
cuz your not good enough :P

LOL! Hey Jello!
Thanks alot DukeSkyWalker! It works now...

Darth Jello
07-08-2002, 10:33 PM
IT WORKS, AHHHHHHHHH

NOW I HAVE TO GET MINE TO WORK :(

DukeSkywalker
07-08-2002, 11:52 PM
Originally posted by Darth Jello
NOW I HAVE TO GET MINE TO WORK :(
*BUMP*

:D

JediPunk
07-09-2002, 12:07 AM
Originally posted by DukeSkywalker

*BUMP*

:D

LOL, Jello...
Cuz your not good enough :P

Darth Jello
07-09-2002, 03:19 AM
im more than good enough... i got it to work :P