PDA

View Full Version : Helppppp


Magic226
07-09-2002, 01:18 AM
OK, i have a celeron processor with 900mhz does that mean i can still play Jedi Knight2:Jedi Outcast? here are my specs
Intel Celeron Processor 900MhZ
Windows ME
Nividia Geforce2 32mb SDRAM
HP Pavalion
Thanks for any help

Rajess MoDuron
07-09-2002, 01:41 AM
<as serious a face as possible> No.

Magic226
07-09-2002, 02:56 AM
why not, can you tell me why?

Joben
07-09-2002, 05:11 AM
Originally posted by Rajess MoDuron
<as serious a face as possible> No.

:rofl:

seriously Dope that should be fine, its above the min requirements isnt it?
Celerons arnt exactly the best procesors and the graphics card is aging
just a tad but realy this system is well above what you need to run the game.
I would think it would run pretty well actualy. If you come right down to it you can run a Q3 based game on almost anything if you turn the settings low enough.

btw you forgot to mention system RAM, that is very important.

However much more important is this:

WHAT THE HELL IS THIS QUESTION DOING IN THE EDITING FORUM?

:p :cheers:

Atolm
07-09-2002, 05:12 AM
Urm... Actually I don't see a reason why you would not be able to play JK2 on your system. I've seen it run on machines a lot less powerful.

Magic226
07-09-2002, 05:31 AM
i have 40gb and 156mb is that nough memory?:p

Joben
07-09-2002, 11:42 AM
156 ram would be fine.