PDA

View Full Version : You can take screenshots without the text appearing (answers inside!)


00M-187
07-11-2002, 02:01 AM
Can you take screenshots without the text appearing? I mean so you get a clear pic of the screen without your force meter and text on the screen?

power_ed
07-11-2002, 02:06 AM
a have seen a bind for that floating around here somewhere.. it can be done but i cant seem to remeber it right now.. sorry :(

Darth Kaan
07-11-2002, 02:12 AM
Sure can,

bind x screenshot silent

power_ed
07-11-2002, 02:16 AM
Originally posted by Darth Kaan
Sure can,

bind x screenshot silent

that bind doesnt remove the hud.. it just removes the "wrote screenshot blahblah" text

Darth Kaan
07-11-2002, 03:37 AM
levelshot

excuse me for trying to help know it all.

Sounds Risky
07-11-2002, 04:24 AM
cg_draw2d 0

That'll get rid of the hud.

00M-187
07-11-2002, 04:32 AM
Originally posted by Matt Shoemaker
cg_draw2d 0

That'll get rid of the hud.

So i enter that command, then when i hit my binded key which is f12, it will remove to hud and give me a clear screen? or do i have to type this command every time?

Hanch Saode
07-11-2002, 04:35 AM
Yeah, and the take the SS after entering that :)))

Myself I suck taking SS's, I always forget it....:)

Sounds Risky
07-11-2002, 06:42 AM
The hud will be gone until you type:

cg_draw2d 1

00M-187
07-11-2002, 06:47 AM
Originally posted by Matt Shoemaker
The hud will be gone until you type:

cg_draw2d 1


So all this does is remove the hud from gameplay? ie so when you take a screenshot there will be no hud? And you cant see it when ur playin?

Sounds Risky
07-11-2002, 07:51 AM
Yes.

SSC-Gandalf
07-11-2002, 11:24 AM
i don't know if this works with binds, but i saw someone post about multiple spawns at the same time, using smecolens between commands.


will this work? someone try it, i'm at work.

bind x cg_draw2d 0; screenshot silent; cg_draw2d 1


just a thought, hope it works.

this "should" remove the hud, then take a "silent" screenshot, then make the hud reapear.

teleguy
07-11-2002, 10:38 PM
Originally posted by SSC-Gandalf
i don't know if this works with binds, but i saw someone post about multiple spawns at the same time, using smecolens between commands.


will this work? someone try it, i'm at work.

bind x cg_draw2d 0; screenshot silent; cg_draw2d 1


just a thought, hope it works.

this "should" remove the hud, then take a "silent" screenshot, then make the hud reapear.

No, all it does is removing the hud. This one should work:

bind S "cg_draw2d 0;wait 20;screenshot silent;wait;wait;wait;cg_draw2d 1"

Sometimes when I enter a game the hud is gone ( don't know why cause its still active when i quit) but taking a screenshot will bring it back ( or use cg_draw2d 1) .

Marvelous*
07-12-2002, 08:16 AM
I just use printscreen lol

Hanch Saode
07-12-2002, 09:13 PM
Yeah, but that is not our problem right now :) how to take the SS.....

I always use the in-game screenshot function, since it is easiest...