PDA

View Full Version : Another texture question


superdude201
07-11-2002, 04:24 AM
When i go to load texture i choose which folder to get it from and it says scanning folder but then nothing happens or it comes up with loading?nameoffile failed and its a jpg am i doing something wrong?

RichDiesal
07-11-2002, 11:53 AM
Which texture folder are you looking at?

superdude201
07-12-2002, 03:17 AM
Well i put the textures in my pictures should i be putting the texture i found online in another folder?

RichDiesal
07-12-2002, 04:41 AM
Oh, a custom texture?

Decide on a category for your textures to go into... let's say "custommap"... then make the following directory with that word:

GameData\base\textures\custommap\

Stick the new texture in that directory and it should work.

Make sure the texture is a JPEG or TGA file. Also make sure the JPEG is size in powers of 2... width and height need to be 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, or 1024.

If it's a JPEG, make sure its saved in a non-progressive format (i.e. baseline).

After restarting Radiant, custommap should appear in the texture list.