PDA

View Full Version : Moderator Question


Wraith 8
07-11-2002, 05:53 PM
hi there :D

As of yesterday morning i became a moderator of the SWGalxies.net general forums. but i was under the impression that moderators could post attchments. (yes i was checking out my mod powers :D)
but i am not able to do this. is there a reason why? if im not allowed to do so.. its ok with me. but i was amod a while back ago (by accident) and then i was able to post attchments.

thank you

-Wraith 8-

SPY_jmr1
07-14-2002, 08:24 AM
you mean I am not the newest mod anymore? damn, thats frightning...:D

I had the ssame type of problem, PM kurgan, he will fix you up...

JR2000Z
07-20-2002, 02:41 PM
Hehe. I was a moderator by accident too. It wasn't from this board though.

Metallus
07-20-2002, 02:55 PM
Is it that you're not sure how to, or that you are denied when you try to attatch something? I think that your ability to post attatchments only applies to the forums you moderate, so that might be a factor as well.

Redwing
07-21-2002, 01:48 AM
I'm not able to post attachments either in the forum I moderate (RSRP, forum 101)

It says the option is off in the forum rules at the bottom. :confused:

Wraith 8
07-22-2002, 05:35 AM
wel... maybe i should ask Juztyn about this.

Redwing
08-07-2002, 06:42 PM
Well...I have a few questions that beg answering...

A) Is this the way it's supposed to be?

B) If not, who should we contact to change it?

SPY_jmr1
08-08-2002, 08:12 AM
Originally posted by Redwing
Well...I have a few questions that beg answering...

A) Is this the way it's supposed to be?

B) If not, who should we contact to change it?

about the attachments? I hope its a mistake, just for the reason that i can do attachments with ease....

I will try and snag one of the admins for you... unless you have it fixed by then that is ;)

stormtroop
08-09-2002, 09:44 AM
maybe its a old feature just a idea