PDA

View Full Version : Bug!


.aces.
07-12-2002, 05:18 AM
Please Guys, I have a PIII 800mhz 256mb RAM and a Geforce 4 MX 440.... And I cant run the game!
It appears this mssg...

JK2: v1.02a win-x86 Mar 4 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets1.pk3 (8011 files)
D:\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets0.pk3 (6674 files)
D:\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
14685 files in pk3 files

Running in restricted demo mode.

----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/demo

----------------------
14685 files in pk3 files
Couldn't load default.cfg

What I have to do? Thanks!

NerfYoda
07-12-2002, 09:54 AM
Hmm that's odd. Do you have a default.cfg file in your gamedata\base folder?

HellFyre69
07-12-2002, 10:24 AM
did you dled the detonator yet?

www.nvidia.com

and go to drivers