PDA

View Full Version : No servers working


Stormcrow
07-12-2002, 10:52 PM
I've just installed the 1.04 patch. small problem. I opened up All-Seeing Eye, and it says every single server is down. Are they, or is it just the patch messing things up?

Oh yeah, and its not that servers dont have it installed. it says KnightHawk's server is down, yet that is updated.

Stormcrow
07-13-2002, 01:28 AM
^bump^

Stormcrow
07-13-2002, 01:39 AM
Oh yeah. If i have to reinstall it, will i lose my skins and maps?

Lord Sokar
07-13-2002, 01:41 AM
Sorry dude, I probably don't have much of an answer for you, but my ASE is working just fine. In fact, when I launched it yesterday, it picked up a load of new filters including JK2 1.04. Did you see that downloaded by chance? It would be hard to miss, it restarted the app 3 times installing new bits and pieces.

Good luck.

Stormcrow
07-13-2002, 01:45 AM
it did download one thing, but i can't remember what.


And that re-install thing means JK2, not ASE, just in case anyone was confused.

Agen
07-13-2002, 03:06 AM
My ASE is working fine :confused:

NerfYoda
07-13-2002, 03:24 AM
Originally posted by Stormcrow
Oh yeah. If i have to reinstall it, will i lose my skins and maps?

Possibly. It's best to back up all your saved .pk3's before you uninstall.