PDA

View Full Version : Help: The Sky is Black Never Blue


mastercheech
07-12-2002, 11:01 PM
In every game I play now if there is meant to be a sky instead of the sky being shown in all its greatness with the clouds and everything.... It just shows BLACK. Why Me? Did I install a faulty mod or something? I really need to change this. I really love the levels with sky because its such a change from alot of the indoor maps. Please I appreciate any help on this matter. Thankyou.

QuietSith
07-12-2002, 11:04 PM
In console:

r_fastsky "0"

In config:

seta r_fastsky "0"

Darth Kaan
07-12-2002, 11:09 PM
This usually happens when you chose the fast option in settings.

To fix it, open your jk2config.cfg file in your base folder.

Find the setting: seta r_fastsky and make sure it is set to "0"

IE: seta r_fastsky "0"

If it is set to "1", you will get all black skies.

Darth Kaan
07-12-2002, 11:19 PM
Ack!

Sorry Sith, you posted while I was typing. Didnt mean to be redundant.

QuietSith
07-12-2002, 11:29 PM
No problem at all.

I don't hold a copyright on the information.

Too much information is usually better than none. :D

mastercheech
07-13-2002, 12:46 AM
Thanks you guys.

mastercheech
07-13-2002, 12:52 AM
Wait it won't let me open the config files. How do I open it because it won't let me open it or view anything. Thanks for the help but can you help me further?

Agen
07-13-2002, 01:02 AM
you don't need to open config, i used to have this prob too, jsut put r_fastsky 0 in the console in mp. and once again you'll be able to see the light again.

JandoFett1842
07-13-2002, 01:50 AM
Help: the SP sky is always White!!! MP sky is fine, but sp is screwed up!!
How do ya fix it!!
:confused:

Darth Kaan
07-13-2002, 02:54 AM
Originally posted by mastercheech
Wait it won't let me open the config files. How do I open it because it won't let me open it or view anything. Thanks for the help but can you help me further?

In console:

r_fastsky "0"