PDA

View Full Version : Map problem....


Bogus
07-13-2002, 06:10 PM
I want to use a map in JO that was made for rtcw. when i load it, it says "map is wrong version (47 should be 1)

and i dont know how to edit bsp's so i cant convert it.

is it possible to:
A) convert the map to JO?
or
B) fix the version problem?

there are too many threads to check if this has been asked

idontlikegeorge
07-13-2002, 06:22 PM
i dont think you can :(

or one thing, entity definitions in each map will be WAY off; and i dont think there is a .bsp converter; and decompiling .bsp to .map is a bad thing to do and may not work right either.

JediPunk
07-14-2002, 02:33 AM
You can try cloning brushes and stuff to recreate the map for JK2 and then re-make the entities with JK2's entities.

You're probably getting that error because there's entities that are for RTCW that aren't in JK2, plus the map version is wrong...

I might be wrong, but try it! :)