PDA

View Full Version : jk2radiant stupid newbie


somebloke
07-13-2002, 07:00 PM
this may just be me being stupid, but i have never used radiant before. I have followed some tutorials on creating a first room and they say that to create a light and spawn point, i need to right click in the room on the main editing section. This should aparently bring up a large menu with things such as 'info' and 'lighting'. but i get a completly different menu that just has stuff about worldspawn, grouping, and waypoints. So at the moment i cant create any kind of working map. :confused:

superdude201
07-13-2002, 07:46 PM
Thats the menu but it should have lighting on as well have you downloaded a tool file or something like that cause if you haven't i think you need that to show up.

Wes Marrakesh
07-14-2002, 05:48 AM
wrong superdude!
go here (http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials/)
#8 Rich:p