PDA

View Full Version : how would i get the jedi2 model???


uber h@x0r
07-16-2002, 05:39 PM
i need too know how to get the jedi2 model the shaved one and then import him in mp

please help!!!!

uber h@x0r
07-17-2002, 01:49 PM
bump come on people

MUHAHAHAHAHA
07-17-2002, 03:43 PM
What exactly are you asking? You want a shaved jedi model? (Mace Windu perhaps?)

uber h@x0r
07-17-2002, 03:59 PM
no jedi2 i want to get acces to his model i dont know which one it is and how to get it
put npc spawn jedi2 and youll get the model in sp but i am trying to figure out how to get him in mp

idontlikegeorge
07-17-2002, 04:01 PM
its not a model its a skin for the jedi model

quamosity
07-17-2002, 04:05 PM
http://www.havenofrags.com/quamosity/jk2/MPsurfs.zip

uber h@x0r
07-17-2002, 04:25 PM
thanks but how would i get him into mp??
im new at this kinda stuff

MUHAHAHAHAHA
07-17-2002, 04:29 PM
Well you can use the g2animate (I think that's the command) in the 1.03a (1.04U) mod. I don't think Raven put this in the 1.04 patch, but I could be mistaken. I will get back to you on this.

uber h@x0r
07-17-2002, 04:37 PM
i got the girl but not the guy
i put /jedi/model_default_j2
and it didnt work

quamosity
07-17-2002, 04:39 PM
you know, i have the same problem. I just took the mpsurf file as is and put it in my base folder. So i dont know what to say... I wil ltry to work with it though.

uber h@x0r
07-17-2002, 04:52 PM
ok cool

LOUman
07-17-2002, 10:53 PM
i know it, i know it!
na na na na naaa naaa :D

uber h@x0r
07-18-2002, 04:02 AM
ok then if you know tell

quamosity
07-18-2002, 04:22 AM
someone responded to this problem in the skinning forum. Septic Child, i think. He provided a link to a copy of MPsurfs.pk3 and that one has the correct files to make it work

Go download his

it worked for me

uber h@x0r
07-18-2002, 04:36 AM
ok cool i forgot about that topic