PDA

View Full Version : How do I play Single player maps in multiplayer?


Wheezle
07-16-2002, 05:46 PM
I once posted this before but never got a reply. someone at least answer this time!

I want to run some single player maps in multiplayer but it has some weird error when I try.

uber h@x0r
07-16-2002, 06:03 PM
i dont think you can

Wheezle
07-16-2002, 06:52 PM
u can, I asked thesnerd from wired lamp studios but he was too busy to tell me.
I also saw someone post here that they liked to role play or something in the jedi academy map with a friend/.

ALIEN_JL
07-16-2002, 07:40 PM
Originally posted by Wheezle
u can, I asked thesnerd from wired lamp studios but he was too busy to tell me.
I also saw someone post here that they liked to role play or something in the jedi academy map with a friend/.

Sameway as you can play MP maps in SP i quess ...

Open console and type: map map_name
(example: map kejim_post)

Wheezle
07-16-2002, 09:40 PM
Originally posted by Wheezle
I want to run some single player maps in multiplayer but it has some weird error when I try.

:)

GoldenFrog
07-17-2002, 06:44 AM
What error?

Wheezle
07-17-2002, 10:45 AM
Heres what it says for map "yavin_final"

ERROR:
Target_Speaker without
a noise key at (184 5144
424)

j0shy
07-17-2002, 11:31 AM
actually you cant, i have tried
what happens is, is that every one spawns in the same spot, so u get "pushed into oblivion" or so the message i got says, i'd post a pic but...i have boomspeed and it sux, if you truly want proof ill get it to you some how...but if it was a fluke it didnt work tell me..cuz i wanna see some evil thingsto happen...heheh...

El DiabloGT
07-17-2002, 11:32 AM
whats your video card? i had that error in MP before i updated my drivers, btw i have a Voodoo 4 card and i updated to the WickedGL and, HUZZAH!, problem solved.