PDA

View Full Version : 4 button hilt...


Supers
07-19-2002, 03:41 PM
Ok, Im not saying that I made a 4 button hilt, its just, well I have one.I don't know how I got it.Ididnt dl anything that had a 4 button hilt. I just del. vaders saber, added the gold hilt then I played in game and I found I had a 4 button saber. If you want a screen shot of it e-mail me at ssjedimaster@yahoo.com . I dont like it at all so I wanna find out how to del it and get the gold saber working.

cROsIs**
07-20-2002, 09:54 AM
Omg, ya... my email is... nofreakingway@msn.com

Pyro638
07-20-2002, 10:49 AM
Hmmph....Interesting this is.....:syoda:.....


CB6368@aol.com