PDA

View Full Version : JediMod help needed


emagdinm
07-20-2002, 06:48 AM
here goes.

//======================
//tchouky's autoexec.cfg
//======================

seta tck_saber 1
seta tck_dualcolor 1
seta tck_red1 9
seta tck_green1 0
seta tck_blue1 160
seta tck_red2 255
seta tck_green2 255
seta tck_blue2 0
seta g_botdoublesaber 0
seta g_enabledoublesaber 1
seta g_enableextended 1
seta mod_dualsaber 1
seta mod_debugcheats 1
seta mod_dualblade 1
seta mod_emotes 1
seta mod_tckcolors 1


the above is the contents of autoexec.cfg.

my saber colors are still red. i would like to know what i need to do to get them to change... do i need another mod? (besides JediMod v1.0)
i also tried to change them in game but that did no good either.

t3rr0r
07-20-2002, 07:21 AM
did you go into setup and turn on the rgb mod?

emagdinm
07-20-2002, 08:02 AM
woohoo.

ty.

!!Super Human!!
07-20-2002, 12:12 PM
what's type in console for model's size? not like yoda, tiny, big, mrbig. all same model but i want any models

Andy867
07-21-2002, 02:53 AM
what do you mean by " all same model but i want any models"? do you mean resizing Lando, and all them or what.. could you be more specific super???

!!Super Human!!
07-24-2002, 05:46 PM
i mean i dont want same kyle model, i want other new model for big, flea, anything

Azymn
07-26-2002, 03:50 AM
Edit bots.txt or create a separate botfile (open assests0.pk3 for examples) and change the model the character refers to.
If you make a yoda file, you can refer to any model you like.