PDA

View Full Version : importing models in Max


Kvetch
07-22-2002, 11:34 AM
How come whenever I import a root.xsi file the torso and face are underneath the body? The ik skeleton also seems to be in the sitting down position. How come? When my model is finished do I need to place everything like it is when I import a model?
Thanks

Twisted Vertex
07-22-2002, 11:38 AM
I beleive if you import a root.xsi with all the default options, your going to get what looks like two models. One standing, and the other only a torso and head. You really only need the skeleton. You just unselect all the options excpet, skeleton. I would like to see a screen shot to further help you.

Kvetch
07-22-2002, 11:52 AM
Thanks, even if I only import the skeleton it comes up sitting down. How come?
I posted 2 pics at http://www.finiteautomata.com/jedi/
Thanks

Twisted Vertex
07-22-2002, 12:05 PM
dude thats freaky, that happened to me, but i wish i could remmeber why it went away. did you try opeing strom trooper or someone else?

Kvetch
07-22-2002, 12:42 PM
Thanks, the trooper is working fine.
Weird huh.