PDA

View Full Version : Error when Starting up JK2


CO Masta
07-22-2002, 01:44 PM
can u guys help me? when i start up JK2 Single Player i get this error...

JK2: v1.03 win-x86 May 3 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
ERROR: filename length > MAX_QPATH ( strlen(Program Files/LucasArts/Star Wars JK II Jedi Outcast/GameData/base/levelshots/) = 78)


what should i do?

King Andrei
07-22-2002, 02:07 PM
Hmmm...

Well, I don't know much about that, maybe there's some kinda congestion because you have too many screenshots. (78)

It may also be that you don't have minimum requirements.

If not, well, sorry...

JR2000Z
07-24-2002, 01:19 PM
If all else fails, re-install the game....