PDA

View Full Version : FPS Count


Clem
07-29-2002, 01:16 PM
how do u get an FPS count on the screen

ive seen it on screenshots

Darklighter
07-29-2002, 01:47 PM
You have to type something into the console...

Wait, that wasn't any help was it...I don't know, I'll find out...

teutonicknight
07-29-2002, 02:37 PM
cg_drawFPS 1

to turn it off:

cg_drawFPS 0


:cool:

Clem
07-29-2002, 02:41 PM
cheers